Consultoria de negoci

 

Serveis de consultoria comptable, fiscal i jurídic.

El nostre concepte d’assessorament va molt més enllà de facilitar el compliment d’obligacions legals i tributàries. Sabem que els nostres clients necessiten tenir garanties de confidencialitat, privacitat i protecció de dades, així com el suport pel que fa a factors clau en l’estratègia del seu negoci. També ajudem a assolir aliances estratègiques amb proveïdors i partners. Finalment, assessorem sobre aspectes tan importants com els relatius a fórmules de finançament i l’expansió de la companyia.

Des de l’àmbit organitzacional i de gestió, la recerca de l’eficiència operativa és uns dels principals objectius. D’altra banda l’organització ha d’estar totalment alineada per a executar les decisions estratègiques, aportant i gestionant informació de qualitat per aconseguir ser eficaços.
Per aconseguir tots dos objectius, li ajudem a implementar, seguir, donar suport i en definitiva a estar al seu costat aportant una visió totalment objectiva i professional.
Treballem perquè els seus empleats sentin que les seves tasques quotidianes contribueixen a l’estratègia de la seva empresa, i ampliant la seva capacitat per millorar-la si es dóna el cas.

Per això, ens centrem en tasques realitzades conjuntament com:

– Millorar la qualitat de la informació per a la presa de decisions.
– Elaboració de pressupostos i seguiment.
– Implementar sistemes de control a l’assoliment.
– Alineació estratègica – operativa
– Construcció d’equips d’alt acompliment.
– Gestió del canvi organitzacional.
– Certificacions de qualitat.
– Reenginyeria de processos.
– Assessorament en processos de control intern.

Tributació Empresarial

La constant reforma que experimenta la normativa fiscal,  exigeix a les empreses a disposar  d’ un assessorament especialitzat, basat en la qualitat, que permet, d’ una part, complir amb les seves obligacions tributàries i, per altre, per a  respondre als nous reptes i millorar les estratègies que li permetin reduir els riscos, optimitzar la tributació empresarial i aprofitat les oportunitats de negoci.

Els nostres serveis de consultoria inclou:

–  Assessorament continuat per a l’empresa.

–  Planificació Fiscal

–  Auditoria de la situació fiscal de l’ empresa.